Persoonlijk wijn-kado-bon, origineel, leuk en lekker makkelijk

Origineel, leuk om te geven en krijgen en vooral lekker makkelijk!

Heb je geen idee welke wijn iemand lekker vindt? Is het beter als hij/zij zelf kiest? Of vindt je een kadobon gewoon makkelijker? Geef dan de persoonlijke wijn-kado-bon.

Ideaal voor jou!

Geen tijd om lang te zoeken naar een kado maar toch origineel voor de dag komen? En ook nog eens met een geschikt kado dat niet meteen in de vuilnis beland. Voor jou de ideale oplossing om snel en gemakkelijk iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je bepaalt zelf het bedrag en rekent af in onze shop. Vergeet niet dat er ook verzendkosten aan vast zitten. Bij de ‘bestelnotities’ op de afrekenpagina kun je desgewenst nog een persoonlijke tekst voor op het kaartje aangeven. De tekst mag ook achteraf per mail aan ons doorgegeven worden op: info@persoonlijkwijnkado.nl

De kaart wordt in een mooie enveloppe via PostNL verzonden naar de ontvanger, ook in het buitenland.

Ideaal voor degene die ‘m krijgt!

Met deze bon kiest iemand de wijn die past bij zijn of haar smaak of wensen zelf, wanneer het hem of haar uitkomt. Ipv net de verkeerde wijn voor je verjaardag bestel je nu zelf in je eigen tijd je lievelingwijn(en).

Dus, wil je iemand liever zelf laten kiezen? Met een persoonlijke wijn kadobonĀ  kun je iemand zelf een kwaliteitswijn laten selecteren in onze webshop.

Bestel nu de persoonlijkwijnkado-bon

 

wijnkadobon