8308 Fraktique Gris Rosé

Fraktique Gris Rosé

€ 9,50
Excl. btw: € 7,85

Beschrijving Fraktique Gris Rosé

Fraktique Gris Rosé 2023, Grenache Gris IGP

Nieuw in ons assortiment: Tussen het zuidelijke gedeelte van de Rhônevallei en de uitlopers van de Pyreneeën ligt de meest diverse regio uit Frankrijk en meteen ook de grootste wijnregio. Getekend en verfraaid door drie gebergtes en een zee lijkt de Languedoc een schitterend en veelkleurig juweel. Het lijkt wel of ‘leven als God in Frankrijk’ in de Languedoc is uitgevonden. In het dorpje Saint-Saturnin-de-Lucian, dat tevens het hoogste kwaliteitslabel draagt, worden deze druiven gecultiveerd met passie en omgetoverd tot de overheerlijke wijnen van Fraktique.

Druivensoort

Grenache

Smaak

Voor deze Fraktique Rosé gemaakt van de Grenache Gris, zal je niet ongevoelig blijven. Beleef het ultieme genot van dit verleidelijk boeket aan aromatische originaliteit. Het brengt een elegant huwelijk van exotisch fruit en rode bessen op tafel. Deze wijn is een nieuwe generatie roséwijn, subtiel en harmonieus. Het behoudt een heerlijk blijvende sappigheid die tevens een verkwikkend effect geeft. We nodigen je uit om te genieten van deze betoverende ervaring.

Gastronomie

Fraktique Rosé deelt zijn verfijning wanneer het de mediterrane keuken ontmoet, zoals bij een frisse zomersalade, zeevruchten of andere verfijnde hapjes. Zachte smaken worden versterkt terwijl sterke smaken worden getemd. Fraktique Gris Rosé is een mediterrane godin die ook perfect op zichzelf geserveerd kan worden ?? En die zo maximaal tot zijn recht komt.

Uitgebreide proefnotitie volgt....


Waarom kopen bij Persoonlijkwijnkado.nl

  Op werkdagen vóór 12 uur besteld is dezelfde dag verzonden
  Vanaf €99,99 gratis verzending in Nederland
  Binnen 14 dagen retourneren
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

culinaire begeleiding
Apéro / Aperitief
BBQ / Barbeque / Grill
Charcuterie
Tapa's / Pinchos en anti pasta
Vegetarisch
zeevruchten (mosselen, oesters, krab, kreeft, langouste)
druivenras
Grenache Gris
land van herkomst
Frankrijk
streek van herkomst
Languedoc-Roussillon
wijn
Rosé
wijnhuis
Le Couchon