Levertijd en Verzendkosten

Meer informatie over de levertijd en verzendkosten:

Levertijd:

  1. Op werkdagen vóór 12 uur besteld, de volgende dag in huis in Nederland*! Dit is onze doelstelling en dit lukt gelukkig vaak. We pogen in ieder geval altijd binnen 48 uur te leveren, mits er geen weekend/feestdag in zit vanaf het bestelmoment. Heeft u beslist (een) artikel(en) de volgende dag al nodig, neem dan contact met ons op zodat we alles in het werk kunnen stellen om aan uw wens te voldoen. Echter; vanaf moment van verzending ligt uw bestelling in handen van de transporteur / pakketbezorger. Wij hebben vanaf dat moment helaas geen invloed op de bezorgdatum. NB. Zeker rond de feestdagen in december weten we uit ervaring dat de bezorgtijden bij de vervoerders tot wel 7 werkdagen kunnen zijn!
  2. Indien en voor zover Persoonlijkwijnkado niet binnen 7 (zeven) dagen na de opgegeven bezorgdatum de bestelde Zaken aan Klant heeft geleverd, heeft de Klant het recht, nadat Persoonlijkwijnkado heeft laten weten de Overeenkomst niet binnen de hiervoor gestelde termijn te kunnen uitvoeren, om de Overeenkomst te annuleren. Artikel 3.3 is dan van overeenkomstige toepassing.
  3. Indien een artikel na bestelling niet voorradig is en derhalve niet leverbaar is aan Klant, zal de Klant een vergelijkbaar alternatief in prijs en gemaakte keuze aangeboden worden, indien de Klant hierom vraagt. Als blijkt dat een artikel, na aankoop, niet leverbaar is, zal Persoonlijkwijnkado met een alternatief komen of de Klant de keuze laten de bestelling te annuleren met terugbetaling van het aankoopbedrag.

* Binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Verzendkosten

De verzendkosten binnenland bedragen € 10,00 inclusief BTW per bestelling. Bestel je voor meer dan €99,99 per bestelling, dan zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis. Het transport en de bezorging worden door meerdere partijen (PostNL en GLS) verzorgd. 

Staat je antwoord op je vraag hier niet bij? Kijk ook even bij de meest gestelde vragen (FAQ)

Vragen over douane regels bij het verzenden van wijn naar het buitenland? Zie douane.