Antwoorden op meest gestelde vragen / FAQ

  1. Zit er altijd een kaartje met boodschap bij mijn bestelling? Bij een bestelling van een wijnkado op “karakter” zit het er standaard bij. Kies je een wijn uit de webshop, dan kun je een feestelijke  verpakking en een kaartje met persoonlijke boodschap erbij bestellen.
  2. Ik wil graag bestellen voor mijn medewerkers en/of relaties, kan dat? Speciale bestellingen zoals eindejaarsgeschenken voor medewerkers, collega’s en/of relaties, doen we natuurlijk ook. Om je veel tijd te besparen kun je daarvoor contact met ons opnemen via mail of telefoon. Dan helpen we je graag!Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de Persoonlijk-wijn-kadobon! Hiermee kiezen de ontvangers zelf een wijn.
  3. Ik wil 2 losse kadoverpakkingen. Moet ik nu 2x verzendkosten betalen? Dat ligt er aan. Indien de kado’s naar verschillende verzendadressen gaan, dan wel.  Indien de kado’s naar één en hetzelfde  adres  verstuurd worden, doen wij er een extra verzendverpakking voor 2 dozen omheen. In dat geval betaal je slechts 1x verzendkosten.
  4.  Kan ik de bestelde wijn ook afhalen? Ja, op afspraak in Maastricht (NL). Maar in principe worden alle bestelde wijnkado’s of wijnen uit de webshop via verzending geleverd.  In bepaalde gevallen kan er een uitzondering worden gemaakt. Wij verzoeken je hierover contact met ons op te nemen via email.
  5. Wat voor kadoverpakkingen zijn er? Persoonlijk wijnkado heeft feestelijke kadoverpakkingen van 1 en 2 flessen voorradig. Andere verpakkingen zijn mogelijk op aanvraag. Neem s.v.p. contact op voor de mogelijkheden. Helaas kunnen we in dat geval niet voldoen aan onze leveringsgarantie binnen 48 uur. Webshopbestellingen zonder kado-intentie  worden in  “gewone” verpakkingen van 6 flessen verzonden.
  6. Wat kost het verzenden? Verzenden doen wij via een door ons geselecteerde  transporteur die aan bepaalde voorwaarden voldoet zoals:
  • Het gebruik van kwalitatieve verpakkingen om schade te voorkomen.
  • Nette omgang tijdens het vervoer.
  • Bij afwezigheid van de ontvanger, nogmaals op  een later tijdstip aanbieden.
  • Correcte afhandeling en representatieve indruk.

Per verzending naar een adres in Nederland kost dit € 8.95 per verzending. Bestellingen in Nederland met een waarde van > € 199,- worden gratis verzonden.

Voor bestellingen naar het buitenland wordt minimaal € 13,30 in rekening gebracht per verzending.