Lente! Pasen, asperges, bbq en tuinfeest

Lente! Pasen, asperges, bbq en tuinfeest

Lente! Pasen, asperges, bbq en tuinfeest

Lente….prachtige warme lentedagen worden afgewisseld met kille, vochtige dagen. Maar de natuur staat in bloei en overal zitten de terrassen vol wanneer de zon zich ook maar eventjes laat zien. Witte- en Roséwijnen zijn ineens weer helemaal hot! Zeker als de bbq misschien aangestoken wordt! Op zoek naar bijpassende ‘zonnige’ wijnen? Kijk op de site!

 

Foto: Bloesemlaantje in Kientzheim, Elzas
Het Paasdiner! Help on demand?

Komend weekend is het Pasen, wat ga je doen? Zelf uitgebreid koken met misschien een keukencrisis als gevolg of lekker bij familie of vrienden aanschuiven en rompslomp vermijden? In beide gevallen is een fles goede wijn op zijn plaats! In combinatie bij het gerecht of als kadootje. Hulp nodig bij het uitzoeken? Mail of bel voor advies! En vergeet niet op tijd te bestellen….

Asperges

Misschien is het je al opgevallen maar door het vroege voorjaarsweer zijn er weer asperges. In Midden-Limburg, maar ook o.a. in de Elzas en in de Duitse deelstaten Rheinland-Pfalz en Hessen een populair en vooral lekker lentegerecht. Gelukkig komen er uit deze drie streken ook prachtige wijnen die perfect passen. Speciaal voor jou zijn de volgende drie geselecteerd:

  1. Apostelhoeve Cuvee XII 2015 uit Limburg, € 14,95
  2. André Kleinknecht Pinot Blanc 2015 uit de Elzas € 10,95
  3. Villa Huesgen, Riesling By the Glass 2015 uit Duitsland, Nu van € 10,75 voor € 9,95
BBQ en/of een tuinfeest? Speciale aanbieding!

Binnenkort een tuinfeest, communiefeest, of gewoon lekker zin om te bbq’en? Met deze aanbieding doe je jezelf een groot plezier! L’Etoile Mont Baudile rosé 2015 voor slechts   €6,49  maar op=op!

Ook zijn er nog enkele flessen Villa des Crus, Medoc 2010. Perfect voor bij o.a. lamsvlees. Van 17,95 voor slechts €10,75

Namens Persoonlijkwijnkado.nl, fijne paasdagen!!!