Geef een echt persoonlijk wijn-kado!

Wij denken dat iets persoonlijks geven veel leuker is! Wil jij ook een echt persoonlijk kado sturen? Aan een vriend, vriendin, collega of zakenrelatie? Of misschien wel aan je geliefde? Geef dan iets waarmee je iets zegt! Met een Persoonlijkwijnkado.nl geef je een wijn die past bij het karakter van de ontvanger. Dat maakt het heel speciaal. Zo geef je iets dat écht anders is. Je stuurt een kado om nooit meer te vergeten en dát van de allerbeste kwaliteit. Want de selectie van onze wijnen vindt plaats door gecertificeerde wijnkenners met jarenlange ervaring. Meer informatie over hoe het precies werkt vindt je hier: Persoonlijk advies op karakterbasis

Persoonlijk wijn-kado.nl

Bij Persoonlijkwijnkado.nl bieden wij alleen wijnen aan van topkwaliteit, in diverse prijsklassen. Voor jezelf…om je eigen wijnkelder aan te vullen of om op basis van de door jou opgegeven karaktereigenschappen een kadowijn voor iemand anders te selecteren. Zo geef je een ‘eigen wijn’ kado. Op een stijlvol kadokaartje leest de ontvanger waarom deze fles wijn bij hem of haar past. Als je dat wilt, voeg je nog een persoonlijke boodschap toe. Hoe speciaal is dat! Bestel je op werkdagen vóór 13.00 uur, dan heeft de ontvanger het morgen in huis. Uiteraard prachtig verpakt in een stijlvolle geschenkdoos.

Relatiegeschenk of zakelijk kado

Wil jij een collega of zakenrelatie verrassen? Met kerst, een verjaardag, haar of zijn jubileum of gewoon om te bedanken voor de samenwerking? Stuur dan een persoonlijke wijn van Persoonlijkwijnkado.nl. Geef eens iets anders en maak een onvergetelijke en karaktervolle indruk.

I.p.v. een karakteromschrijving kun je dan ook alleen een kadoverpakking met persoonlijk kaartje sturen (los produkt). Jouw persoonlijke tekst voor dat kaartje kun je bij de betalingsprocedure bij ‘notities’ kwijt. Wij doen de rest!

Zelf wijn kiezen?

Een heerlijke wijn selecteren voor iemand anders te moeilijk? Wil je de ontvanger liever zelf een wijn laten kiezen die bij zijn of haar karakter past? Bestel dan een persoonlijkwijnkado-bon. Hiermee kiest de ontvanger zelf een wijn die past bij zijn of haar persoonlijkheid. Ideaal voor de feestdagen als je nog een leuk eindejaarsgeschenk zoekt voor je collega’s!

Natuurlijk kun je met de persoonlijke wijn-kado-bon ook bestellen uit onze webwinkel.

DIRECT WIJN KIEZEN OP BASIS VAN KARAKTER >>