Persoonlijk eindejaarsgeschenk of een standaard kerstpakket?

Persoonlijk eindejaarsgeschenk of een standaard kerstpakket? 

Waardering en dank uitspreken aan je medewerkers en relaties! Dat is wat je doet met het geven van een eindejaarsgeschenk. Echter voor jou als leidinggevende of relatiemanager elk jaar weer dezelfde vragen: Wat zal ik geven? Wat is origineel? Wat blijft “hangen”? ofwel….Help!

Gemak? Neem een standaard kerstpakket! Veel organisaties kiezen voor gemak. Dat hoeft overigens niet slecht te zijn! Er zijn immers genoeg mensen die niet kunnen wachten om de enorme doos vol met alom bekende toastjes, blikragout, sachets poeder-cappucino, de gestyleerde fles droplikeur en de superhandige opvouwbare zitstoelrugzak, mocht je ooit op bedevaart gaan, uit te pakken. Elk jaar weer een feestje toch? En vaak niet eens goedkoop….

Zo ook die ‘eeeeeuwige’ fles wijn……om eens een cliché te noemen. Maar ook voor de ontvanger elk jaar weer dezelfde vragen; Is ie goed of slecht? Wat zou ‘die’ gekost hebben? Hoe lang kan ik hem bewaren? Bij welk gerecht past deze wijn het best? Behalve de ‘supermarktselectie’ zijn ze vaak niet voorzien van een extra etiket met tips en advies. En hoe betrouwbaar zijn de recensies van apps Vivino en Wine-searcher nu echt? Uiteindelijk weet je na drie jaar kelder vaak niet meer wie hem je gaf…. Wat nu?

Een persoonlijkwijnkado….
Wil jij zelfs een wijnleek charmeren of juist een kenner niet voor het hoofd stoten? De ziel van jouw organisatie meegeven in je cadeauwijn of binnen elk budget een leuke fles toch onvergetelijk maken? Jouw relatie of collega onder de kerstboom laten genieten van een goed glas met een warme, gemeende, persoonlijke wens erbij? Dat kan!

Persoonlijkwijnkado regelt dit en kan ook de handling en verzending op zich nemen. We houden volledig rekening met jouw wensen. Originaliteit en kwaliteit binnen vrijwel elk budget.

Om maar eens wat te noemen…

Houten kistje of gewoon een zelf gekozen verpakking? Persoonlijke brief erbij? Of een karaf,  2 mooie glazen…..Misschien een wijn op basis van zijn of haar karakter? een Persoonlijkwijnkado-bon zodat iedereen zelf wat kan zoeken? You name it! Maar kom op tijd! Nog maar een paar weken en het is zo ver…..

Wat kost het?

Er is al een kadoverpakking voor € 3,95 Dit is een kartonnen kokerdoos met houteffect, lichtglanzend, stevig en milieuvriendelijk.

Nog meer cachet? Neem dan de Houten wijnkist vanaf € 5,25 (1 -fles)

Totaal iets anders in gedachte? Laat het ons weten! We denken graag mee…