Blog afbeelding

Proefbox Rosé van Italiaanse en Franse rosé met 1 fles gratis

Rosé is vooral populair in de lente en zomer maar kan best het gehele jaar gedronken worden. Zeker met bepaalde gerechten. Maar misschien associeer jij rosé meer met een terras, een zwembad, het strand en leuk gezelschap.

Een ander is misschien niet zo gecharmeerd van rosé. Dat kan! Waarom? Vaak wordt de rosé als 'bulk' op de markt gebracht voor een bepaalde periode. Wat overblijft, wordt vaak de jaren erna gewoon weer aangeboden. Kijk niet raar op als je rosé in bepaalde winkels vindt die al 2 jaar of ouder is. En niet alle rosé kan mooi verouderen.

Je moet het maar weten....welke rosé fris en jong gedronken wordt, en welke weer wat ouder mag worden. Een grove en ononthodoxe scheiding is de prijs. Goedkopere rosé is vaak om jong te drinken. De duurdere kunnen vaak langer in je kelder verblijven. Vaak zijn dit ook de rosé wijnen die prima passen bij mooie gerechten.

Dat wil niet zeggen dat alle goedkope(re) rosé jong gedronken moet worden. Vandaar deze proefbox van 8+1 flessen waar een hele leuke combinatie van rosé in zit. Van ons krijg je 1 fles Bidoli Pinot Grigio rosé gratis! 

Hieronder kun je deze wijn vinden en meer informatie per fles teruglezen. Vanzelfsprekend kun je ook zelf een doos samenstellen van de door jou gewenste rosé.

lEtoile du Sud, Mont Baudile, 2023 €7,74

Expressif Rosé Pays dOc IGP 2022 €8,95

Bidoli Pinot Grigio Rosé 2022 €9,24

Domaine Maurel Rosé Pays dOc IGP, 2023 Normaal €9,24, nu voor slechts €8,24

Extreme Gris Passions 2023 €9,75

Ippolito 1845 Mabilia Cirò Rosé DOC €11,95

Domaine de Coussan, Rosé 2023 €12,50 

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2021 €16,95

Normaal kosten deze 8 flessen samen €85,32 exclusief de gratis extra fles Bidoli Rosé. Nu voor maar €79,95 inclusief een extra fles Domaine Maurel Rosé ter waarde van 9,24

Nb. Een fles kan tijdelijk uitverkocht zijn. Deze wordt dan door een andere rosé vervangen en een eventueel prijsverschil in uw voordeel wordt verrekend via terugboeking achteraf.