Vaderdag!!!!! Geef je vader eens een goede fles!

Vaderdag!!!!! Geef je vader eens een goede fles!

Komende zondag staat vader weer eens in het zonnetje!

Heb jij nou een supervader, één die altijd voor je klaar staat, één die vroeger op een druilerige zaterdagochtend naar je sportwedstrijd kwam kijken, één die je streng maar rechtvaardig heeft opgevoed, één die je voor geen goud zou willen missen? Geef ‘m dan eens iets lekkers voor Vaderdag! Niet zo maar een “wijntje” maar een echte Wijn. Vol karakter en smaak…..

Een goede fles kiezen wijst zich vanzelf in deze webshop via het selectiemenu. Maar wil je persoonlijk advies, bel of mail ons dan! Een mooie kadoverpakking en een wenskaart waar je zelf nog een persoonlijke notitie op kan zetten, zijn ook verkrijgbaar.

Tip! Echt leuk is een Persoonlijkwijnkado op basis van je vaders karakter. Volg deze link en probeer het eens! Origineler kan haast niet! Ook voorzien van een karakterbeschrijving en de overeenkomsten met de wijn.

Kom je er nu echt niet uit? Geen nood! Je kunt bij ons ook een persoonlijkwijnkadobon bestellen in meerdere prijsklassen waarbij je vader op zijn gemak zelf een wijn kan selecteren die vervolgens aan hem toegezonden wordt. 

Bestellen kan tot en met vrijdag a.s. Opdracht moet dan uiterlijk om 17.00 uur binnen zijn. Bezorging is dan op zaterdag, houd hier rekening mee.

(Ben je jonger dan 18 jaar en wil je toch graag bestellen, vraag je moeder of een ander die ouder is dan 18 jaar dit voor jou te doen i.v.m. de minimumleeftijdregel.)

Fijne Vaderdag!