Voorjaar in de Elzas, Asperges op het menu en Moederdag in aantocht

Voorjaar in de Elzas, Asperges op het menu en Moederdag in aantocht

logo persoonlijk wijnkadoNieuwsbrief Persoonlijkwijnkado.nl No. 1-2016

Voorjaar in de Elzas

20160410_114757[1]20160411_144752[1] 20160410_113133[1]

Afgelopen weekend maakte Persoonlijkwijnkado een wijnreisje door de Elzas. De reis begon in Straatsburg en liep via Obernai, Dambach la Ville, St. Hypolyte en Bergheim naar Riquewihr en op de laatste dag een kort bezoek aan Colmar. Een extra aanbeveling verdient het restaurant “Le Freiberg” in Obernai waar niet alleen fantastisch gekookt wordt, maar waar ook de prachtige wijnen van André Ostertag op de kaart staan.

Naast de Elzasser grootheden van Ostertag, levert Persoonlijkwijnkado wijn van het huis André Kleinknecht. Deze wijnen zijn ideaal bij gerechten zoals asperges en Choucroute (Elzasser zuurkool) Maar ook als aperitief zijn deze wijnen pareltjes op de tong! Probeer ze en geniet!

Asperges op het menu!

De lente is inmiddels in volle gang, bomen lopen al flink uit, de grasmaaier heeft zijn eerste rondjes alweer gedraaid en in Midden-Limburg worden inmiddels de eerste asperges gestoken. Dit gerecht verdient toepasselijke wijnen. Welke wijnen? Traditioneel een Elzasser Riesling, Pinot blanc of Duitse Weissburgunder. aspergesTegenwoordig wordt er echter flink geexperimenteerd ook wat bereiding van de asperges betreft. Bijvoorbeeld een Viognier, Gruner Veltliner of Sauvignon blanc en zelfs in combinatie met vis of vlees rode wijnen. Kijk eens op de site en laat u verrassen….

Moederdag!

Zondag 8 mei a.s. is het Moederdag, een dag die je niet mag vergeten! Maar waar kun je haar nu eens mee verrassen? Parfum, een fashioncheque, ontbijt op bed….je hebt het allemaal wel eens gegeven. Geef dan eens een Persoonlijkwijnkado-bon! prod-kadobonHiermee kan ze zelf haar favoriete wijn uitzoeken op de site. Succes gegarandeerd….

Bestel hem nu in de webshop!

Speciale lente-aanbieding, 6 flessen met lentegenot!

Geen asperges maar wel lentegenot, zie hier 6 heerlijke lentewijnen voor aan tafel en op het terras! Bestel ze nu voor € 49,95*photo-1452881396552-92ea605f0c14

 

*Zolang de voorraad strekt, aanbieding kan tussentijds gewijzigd worden

 

Geen nieuwsbrief of aanbiedingen meer ontvangen? Stuur een lege email aan info@persoonlijkwijnkado.nl en uw gegevens worden z.s.m. verwijderd.