Blog afbeelding

Vrij-mi-bo pimpen? Of een andere teamsessie organiseren?

Waarom niet een lekker wijnpakket op de Vrij-Mi-Bo (vrijdagmiddagborrel) op kantoor? Of wanneer je gewoon iets organiseert met je collega's, na een teamsessie of een drukke week bijvoorbeeld. Je kunt bij ons eenvoudig een paar flessen bestellen, of een pakket van verschillende wijnen samenstellen.

Vanzelfsprekend kun je onze wijnbeschrijvingen gebruiken om een quiz of een heuse proeverij te organiseren. En jij speelt de expert....

Hoe, wat, waar, hoeveel....?

  1. Hoeveel wijn per persoon heb ik nodig? Uit een fles haal je normaal makkelijk 5 a 6 glazen. Bij een proeverij schenk je maximaal halve glaasjes dus 12 glazen per fles moet makkelijk kunnen.
  2. Hoeveel verschillende wijnen bij een proeverij? Ook hier zijn er geen regels. Dat is aan jou. Eén of meerdere flessen wit, rosé en rood kan heel goed maar ook bijvoorbeeld alleen bubbels of witte wijnen. Denk ook eens aan wijnen uit 1 specifiek land of gemaakt van dezelfde druif. 
  3. Hebben we speciaal glaswerk of meerdere glazen nodig? Nee, je hoeft helemaal geen speciaal wijnglas te hebben. Natuurlijk is er ook onderscheid in de kwaliteit van glazen tbv het proeven maar daar gaat het nu niet zozeer om. Ook kun je rustig 1 glas gebruiken voor de hele proeverij. Dat is volgens sommige experts zelfs beter dan steeds een nieuw glas.
  4. Hebben we geen wijnexpert nodig om de proeverij te leiden? Nee, helemaal niet! Deze proeverij is er juist ook voor mensen die wijn lekker vinden maar er nog niet zo in thuis zijn. Lekker laagdrempelig en ideaal om eens met vrienden of collega's in je eigen huis of kantoor en in jullie tijd te doen. Wij zorgen voor genoeg informatie over de wijnen om de proeverij te doen of leuke quizvragen samen te stellen.

Tip!

Franse kaas, Italiaanse vleeswaren, Tapas of sushi....altijd lekker en gezellig maar het kan ook invloed hebben op de te proeven wijnen. Wil je de wijnen hierop aanpassen? Je mag ons altijd vragen!

Standaard / vaste pakketten

Een aantal 'vaste pakketten' hebben wij al voor je samengesteld zoals een huiswijnpakket, een bubbelpakket of een op landen gebaseerd pakket. Niet allemaal hetzelfde qua aantal en helaas niet altijd voorradig. Maar op verzoek kunnen wij ook iets voor jou samenstellen.

Foto: Professionele proeverij

Iets anders?

Een leuke en unieke verrassing voor je teammembers? Stel op basis van hun karakter een leuke surpise samen in de vorm van een persoonlijkwijnkado! Kijk eens op deze pagina....

Mocht je nog vragen hebben wat er mogelijk is? Mail ze naar: info@persoonlijkwijnkado.nl