Blog afbeelding

Wijn van de maand mei!

Wijnen van de maand Mei!

Elke maand hebben wij een aantal wijnen in "the picture" voor een speciale prijs. Wijnen die bijvoorbeeld juist in deze maand heel geschikt zijn om te drinken. Wijn die bij asperges in de lente een prima combinatie is of juist bij een haardvuur op een koude winterdag het lekkerst. 

De maand Mei staat in het teken van de lente, de eerste terrasavonden misschien, een bbq met vrienden, noem maar op. Daarom deze maand maar liefst vier wijnen in de spotlights!

1. Expressif blanc 2022 Pays d'Oc IGP

Perfecte 'apéro' wijn voor op je terrras of als begeleider van zeewolf of rogvleugel. En natuurlijk andere vissoorten. Van €8,49 voor slechts €7,95 Lees er meer over op de produktpagina

2. Expressif rosé 2022 Pays d'Oc IGP

Ook dit is een ideale terraswijn, hij doet niet onder voor de bekende Provencaalse rosés. Heerlijk bij tapas en antipasti. Van €8,75 voor maar €7,95 Meer weten?

3. Cantina di Custoza Garganega Garda DOC 2022

Echte alleskunner. Terraswijn, lunchwijn, dinerwijn! Ideaal bij knapperige salades, pasta’s met zeevruchten, gefrituurde vis, schaal- en schelpdieren etc. Maar ook als aperitief heerlijk! Van €9,75 voor €8,75 Bestellen of meer info?

4. Cantina di Custoza Bardolino Classico DOC 2021

Dit is een uitmuntende rode lunch-/ dinerwijn voor op een warme dag. Of licht gekoeld, bij voorgerechten of lichte hoofdgerechten, bij op de huid gebakken vis, wit vlees of charcuterie. Voordeel, beperkt in zijn alcohol. Nu van €9,95 voor € 9,25. Meer info vind je hier!