Wijn voor de feestdagen! Kadowijn, dinerwijn, feestwijn en genietwijn!

Wijn voor de feestdagen! Kadowijn, dinerwijn, feestwijn en genietwijn!

Kerstmis, Oud- en Nieuw, deze dagen staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en kado’s.

Weet jij al welke wijn je gaat schenken bij het kerstdiner? Zoek je nog een speciaal en persoonlijk wijn kado voor het personeel of weet je niet welke wijn je aan die goede relatie moet geven? Lees dit blog en je krijgt enkele ideale, originele en persoonlijke ideeen in de schoot geworpen!

Een “persoonlijk wijnkado”….wat is dat nu precies?

Een persoonlijk wijn kado kan van alles zijn. Maar zoals hier bedoelt, is het een wijn die letterlijk matcht met het karakter van de persoon aan wie je de fles wilt geven. En dat maakt het juist zo origineel, spannend en echt persoonlijk. Ideaal voor pakjesavond, echt leuk als surprise, origineel als relatiegeschenk of personeelskado!

Hoe doen we dat?

Bij Persoonlijkwijnkado hebben we een bestaand managementmodel (Big5-model) gekoppeld aan wijn. Uit 5 karaktertegenstellingen kies je de 3 sterkst aanwezige bij de ontvanger van je kado. Hieruit wordt een bepaald profiel gekoppeld aan een unieke wijn. Niet alleen qua smaak, geur en kleur maar ook in combinatie met de wijnmaker, het land van herkomst, het volk uit de streek, het klimaat of de techniek die gebruikt is om de wijn te maken. Op basis van deze vergelijking krijg je een leuke vergelijking met een kleine kwinkslag natuurlijk. Kijk hier hoe het werkt!

Hoe ziet het kado eruit?

Het wijncadeau wordt geleverd in een feestelijke verpakking. Standaard in een kartonnen doos met houtlook, maar op aanvraag proberen we zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Tevens wordt de beschrijving op een mooi kaartje bijgevoegd en er kan altijd een extra persoonlijke notitie van jou toegevoegd worden. Maar bestel op tijd ivm bezorgtijden rondom de feestdagen.

Grote bestellingen voor al het personeel? Maatwerk? Champagne? Geen enkel punt, in overleg kan (bijna) alles.

Lekker praktisch….de Persoonlijkwijnkado-bon!

Geen idee waar iemand van houdt? Rood of wit, fruitig of juist droog, hout of liever veel zon….het kan ook gewoon heel makkelijk met een wijnkadobon. Zodoende kan iemand zelf zijn favoriete wijn uitzoeken. Vanzelfsprekend kan er een leuke notitie bijgevoegd worden en dit alles wordt in een nette enveloppe toegestuurd. Liever zelf overhandigen? Geen probleem. Meer info

Persoonlijk advies nodig?

Zelf wijn uitkiezen als relatiegeschenk of personeelskado? Dat kan! Speciale vragen? We horen het graag. Mail ons op: info@persoonlijkwijnkado.nl

Ga je uitgebreid koken met de feestdagen maar je hebt geen idee welke wijn het beste past bij welk gerecht? Vraag het ons! Via mail geven we je graag tekst en uitleg. Maar ook als je niet gaat koken, gewoon een lekkere wijn wilt hebben om van te genieten….in (bijna) alle prijsklassen hebben wij heerlijke kwaliteitswijnen.

Champagne en andere mousserende wijnen

Niet alleen voor Oud- en Nieuw, maar ook gewoon op zondagmiddag bij de borrel, hebben wij meerdere Champagnes, Cava’s en Prosecco’s in het assortiment. Er is al een goede, smaakvolle Cava voor € 8,50. Niets feestelijkers dan een glas Champagne, ideaal voor de kerst of bij de oliebollen.