wijnhuis Domaine Roblin

Domaine Roblin

Domaine Roblin is een familie wijnmakerij gelegen in de Sancerre regio van Frankrijk. Het staat bekend om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit, waaronder witte wijnen gemaakt van de druivensoort Sauvignon Blanc, waar de regio Sancerre beroemd om is.

Domaine Roblin ligt in de wijnstreek Sancerre in de Loire-vallei van Frankrijk. De regio Sancerre staat vooral bekend om zijn droge witte wijnen.

Het landgoed wordt beheerd door de broers François en Jean-Marie Roblin. Ze hebben de familietraditie van de wijnbouw geërfd en zijn toegewijd aan het produceren van kwaliteitswijnen die het unieke terroir van de regio weerspiegelen.
De gebroeders Roblin richten zich op respect voor het milieu en de biodiversiteit. Ze maken gebruik van duurzame landbouwpraktijken en minimaliseren chemische interventie in de wijngaard.

De wijn van Roblin is ideaal voor bij een uitgebreid diner of als kadowijn, Een exclusief persoonlijk cadeau voor een jubilaris, bij een geboorte of een huwelijk. En zeker als relatiegeschenk, eindejaarskado of met Sinterklaas! Je vindt ze in onze webshop!