Levertijd en verzendkosten

  1. Op werkdagen vóór 12 uur besteld, de volgende dag in huis! Dit is onze doelstelling en dit lukt gelukkig vaak. We pogen in ieder geval altijd binnen 48 uur te leveren, mits er geen weekend/feestdag in zit vanaf het bestelmoment. Heeft u beslist (een) artikel(en) de volgende dag al nodig, neem dan contact met ons op zodat we alles in het werk kunnen stellen om aan uw wens te voldoen. Echter; vanaf moment van verzending ligt uw bestelling in handen van de transporteur / pakketbezorger. Wij hebben vanaf dat moment helaas geen invloed op de bezorgdatum.
  2. Indien en voor zover Persoonlijkwijnkado niet binnen 7 (zeven) dagen na de opgegeven bezorgdatum de bestelde Zaken aan Klant heeft geleverd, heeft de Klant het recht, nadat Persoonlijkwijnkado heeft laten weten de Overeenkomst niet binnen de hiervoor gestelde termijn te kunnen uitvoeren, om de Overeenkomst te annuleren. Artikel 3.3 is dan van overeenkomstige toepassing.
  3. Indien een artikel  na bestelling niet voorradig is en derhalve  niet leverbaar is aan Klant, zal Klant een vergelijkbaar alternatief in  prijs en gemaakte keuze aangeboden worden, indien de Klant hierom vraagt. Als blijkt dat een artikel, na aankoop, niet leverbaar is, zal Persoonlijkwijnkado met een alternatief komen.
Verzendkosten

De verzendkosten binnenland bedragen € 8,95 inclusief BTW per bestelling. Het transport en de bezorging worden door meerdere partijen (Post NL (< 12 kg), Verhoeven Wijntransport en DPD) verzorgd. We kunnen echter alleen met Post NL een track and trace aan klant geven.

Nb. Post NL rekent per kilo-eenheden wat betreft het verzendtarief. Tot 12 kg, ongeveer 10 flessen, is het maximum. Bestelt Klant meer dan dit aantal, dan wordt er altijd een andere transporteur gekozen.