wijnhuis Pietramore

Antica Tenuta Pietramore

Bio-dynamisch en vegan olie-en wijnhuis uit de Abruzzen in Italië. Zelf zeggen ze er dit over: "De grond en het leven dat erop groeit, worden één systeem: mens en natuur leggen een diepe verbinding om de gezondheid van het land te bevorderen, het ecosysteem te behouden en een product te creëren dat het spirituele symbool is van een kosmische verbinding."

De Antica Tenuta Pietramora heeft de productiefilosofie van de biodynamische landbouw onderschreven, de beslissing genomen om volledig te voldoen aan de principes van veganisme en zo te beginnen aan een wijnproductie met sterke eco-duurzame connotaties. Voor de eigenaren van de wijnmakerij is het essentieel om wijn te maken met volledige inachtneming van het milieu en zijn evenwichten, vooral vandaag gezien de ernstige problemen van klimatologische, voedings- en ecologische aard die de planeet Aarde teisteren.

De wijnen zelf zijn van een hoge kwaliteit en vooral lekker, dat is dan ook voor ons de reden om ze te verkopen. En ze zijn ideaal voor bij een uitgebreid diner of als kadowijn, Een exclusief persoonlijk cadeau voor een jubilaris, bij een geboorte of een huwelijk. En zeker als relatiegeschenk, eindejaarskado of met Sinterklaas! Je vindt ze in onze webshop!