Wijn op Karakter

Met een Persoonlijkwijnkado stuur je jouw bekende, geliefde, zakenpartner, vriend(in), collega of wie dan ook, een kadowijn die past bij zijn of haar persoonlijkheid of karakter.

Op basis van het Big Five karaktermodel adviseren wij de perfecte wijn, die past bij het karakter van diegene die jij een echt persoonlijk cadeau wilt sturen.

In totaal zijn er 5 karaktertegenstellingen. Je kiest vervolgens de 3 meest overeenkomende eigenschappen die passen bij de diegene die de persoonlijke wijn gaat krijgen. Hiermee kunnen we een wijn selecteren die dezelfde eigenschappen bezit. Op een leuke, soms ludieke maar altijd positieve wijze worden deze eigenschappen gereflecteerd op de ontvanger van het kado.

Wat krijgt de ontvanger precies?

De persoonlijke fles is verpakt in een kadoverpakking voorzien van een kaart met enveloppe. Hier is de tekst op vermeld over de relatie tussen het karakter van diegene die het kado krijgt en de desbetreffende wijn. Persoonlijk, origineel en onvergetelijk!

Nb. Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn, wordt deze vervangen door een vergelijkbare wijn. Indien de vervangende wijn goedkoper is, wordt dit met jou achteraf verrekend. Duurdere wijnen zijn voor onze rekening!
 

Over Big Five

 

 

In totaal zijn er 5 karaktertegenstellingen.

Je kiest de 3 meest overeenkomende eigenschappen die passen bij de persoon aan wie je het wijnkado geeft.