wijnhuis Domaine Garnier & Fils

Domaine Garnier & Fils

Domaine Garnier &; Fils is een wijnmakerij gelegen in de Bourgogne (Chablis) in Frankrijk. De Bourgogne staat bekend om het produceren van enkele van 's werelds meest gewilde en prestigieuze wijnen, met name die gemaakt van Pinot Noir en Chardonnay druiven.

Domaine Garnier & Fils is één van de vele familiebedrijven in Bourgondië die al generaties lang wijnen produceren, vasthouden aan traditionele wijnbereidingsmethoden en tegelijkertijd moderne technieken omarmen om wijnen van hoge kwaliteit te maken die het terroir van de regio weerspiegelen.

De gebroeders Garnier zijn gevestigd in Ligny-le-Châtel, nabij Chablis. Met hun verlangen en passie voor wijn kruisen ze de terroirs van Petit-Chablis en Chablis op 25 hectare en tevens de Premiers- en de Grands-Cru's, waarvan ze de beste vruchten en sappen selecteren van hun wijnbouwerspartners.

Hun wijnen zijn ideaal voor bij een uitgebreid top-diner of als kadowijn, Een exclusief persoonlijk cadeau voor een jubilaris, bij een geboorte of een huwelijk. En zeker als relatiegeschenk, eindejaarskado of met Sinterklaas! Je vindt ze in onze webshop!