wijnhuis Veralda

Veralda

Veralda is een bekende wijnmakerij gelegen in de regio Istrië van Kroatië. Istrië staat bekend om zijn wijnproductie, met name voor de teelt van inheemse druivensoorten zoals Malvazija Istarska (Malvasia Istriana) en Teran.

Veralda Winery staat bekend om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van Istrië weerspiegelen. Enkele van hun opmerkelijke wijnen zijn Malvazija Istarska (Malvasia Istriana) witte wijn en Teran rode wijn, twee van de kenmerkende druivensoorten van de regio.

Het is vermeldenswaard dat de Kroatische wijnscene zich heeft ontwikkeld, met nieuwe wijnhuizen die opkomen en bestaande die hun aanbod blijven verfijnen. Ook doen zij met enkele wijnen uit hun assortiment mee aan het Coral Wine project, waarbij wijn in zee verder kan rijpen. 

Veralka wijnen zijn ideaal voor bij een uitgebreid top-diner of als kadowijn, Een exclusief persoonlijk cadeau voor een jubilaris, bij een geboorte of een huwelijk. En zeker als relatiegeschenk, eindejaarskado of met Sinterklaas! Je vindt ze in onze webshop!