gelegenheid Feestelijke toost

Feestelijke toost

Een feestelijke toost / receptie doe je ons inziens met bubbels! Maar dat hoeft natuurlijk niet. Met vriendinnen, collega's en/of relaties, familie en afhankelijk van de grootte. Met 250 personen is heel anders dan met 35 bijvoorbeeld. Zo ook in de keuze van je wijn(en).

Eerst bubbels: Je kunt qua budget alle kanten op, van een lekkere spumante voor net onder 10 euro tot de duurste Champagne. de keuze is aan jou. Toosten met bubbels is natuurlijk wel heel speciaal.

Qua stille wijn: Misschien wil je niet dat mensen kachel naar huis gaan of pak je juist groots uit. In de regel schenkt men hier naast het bekende bier of frisdrank, lichtere witte, rosé en rode wijnen die niet te uitgesproken zijn en voor een groot publiek geschikt. Als de groep nu echt groot is zoals bij een buurtfeest e.d. beperkt je dan in het aanbod. Dus 1 a 2 wit (een zoete en een droge), 1 rosé en 1 rood. 

Juist wanneer mensen alles doorelkaar gaan drinken, kan het verkeerd uitpakken. Niet iedereen kan daar tegen.

Kijk eens in onze shop voor meer inspiratie. In ons selectiemodel kies je zelf de ideale wijn voor jouw feestelijke toost.