kerst, eindejaars- en relatiepakket

Vind hier het ideale kerstpakket, relatiegeschenk, eindejaarskado of Sinterklaascadeau!

Een mooie kerstpakket met wijn is zeer geschikt als relatiegeschenk, eindejaarscadeau of voor Sinterklaas! Vanwege de persoonlijke aard en de wens die je mee kunt sturen op een bijgevoegd kaartje. Hiermee kun je aan je collega's of relaties jouw waardering voor de samenwerking uitspreken.   Op naar een volgend mooi jaar!

Maar het hoeft niet alleen zakelijk te zijn. Ook als je zo'n kado privé wilt sturen aan goede vrienden of familie, een uitstekend idee!

Bekijk hier ons standaard assortiment voor een impressie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Ontzorgen: Allereerst nemen wij werk uit handen zodat jij verder kunt gaan met je reguliere werk. Thema's, huisstijl, speciale wensen, extra toevoegingen? Geen probleem!
  • Ondersteunen: Vind je het wel leuk om een pakket samen te stellen? Prima, wij helpen je daar waar jij hulp nodig hebt. 
  • Verpakken en versturen: Maatwerk geen probleem. Wij verpakken de pakketten en versturen ze veilig naar ieder gewenst adres in binnen- en buitenland of bijvoorbeeld als bundel op je werklocatie.

Op basis van jouw wensen en budget sturen wij je met plezier en geheel vrijblijvend een offerte. Hebben we je enthousiast gemaakt? Laat het ons weten via mail of telefonisch. (+31(0)43-2100113)

Bij deze vrijblijvend wat tips:

  • Dit jaar hebben we een "vroege kerst" aangezien er een weekend net voor de 25e dec. valt. Zodoende moeten we rekening houden met de postbezorging. De deadline mbt aanbieden aan PostNL e.a. voor 99% gegarandeerde levering is rond 11 december.   
  • Indien jij al goed in beeld hebt hoeveel pakketten nodig zijn en het precieze budget, dan kunnen wij al een aantal 'voorzetten' ter inspiratie geven. We hebben naast wijn ook andere produkten in het assortiment zoals een mooie en lekkere olijfolie, aceto balsamico e.d. Daarnaast kunnen er, mits op tijd, ook andere ideeën toegevoegd worden. 
  • Vanzelfsprekend kunnen wij gehoor geven aan de wens om een duurzaam, vegan of biologisch pakket samen te stellen. We hebben op bio-, vegan- of duurzaam wijnen genoeg op voorraad. De overige artikelen zoals olie of azijn zijn altijd duurzaam en biologisch. Onze eigen verpakkingen zijn ook duurzaam gefabriceerd.
  • Naast bovengenoemde produkten hebben we ook een Persoonlijkwijn-Kadobon die verstuurd kan worden aan jouw relatie(s). Met deze bon kan jouw relatie zelf op onze site een keuze maken. Vanzelfsprekend prijkt op deze bon jullie logo en evt een persoonlijke kerstwens. Groot voordeel is dat mensen hun eigen voorkeur kunnen bestellen. Tevens duurzaam want je stuurt je relatie niet een cadeau waar men niks mee doet!
  • Speciale wensen, thema's, afleverinstructies? Laat het ons tijdig weten!

Bel  (+31(0)43-2100113) of mail ons voor meer informatie