gelegenheid Huwelijk / samenleving / aanzoek

Huwelijk / samenleving / aanzoek

1. Als schenkwijn / bubbels op een feest:

Een feestelijke toost bij een huwelijksvoltrekking, samenleef party of juist bij een aanzoek doe je ons inziens met bubbels! Maar dat hoeft natuurlijk niet. Wat je serveert is mogelijk alleen al qua budget afhankelijk van de grootte. Met 250 personen is een ander verhaal dan met 35 bijvoorbeeld, als je echte Champagne wilt schenken. Zo ook in de keuze van je wijn(en).

Eerst bubbels: Je kunt qua budget alle kanten op, van een lekkere spumante voor net onder 10 euro tot de duurste Champagne. de keuze is aan jou. Toosten met bubbels is natuurlijk wel heel speciaal, helemaal wanneer je een aanzoek doet. Tip: rosé bubbels!

Qua stille wijn: Misschien wil je niet dat mensen kachel naar huis gaan of pak je juist groots uit. In de regel schenkt men hier naast het bekende bier of frisdrank, lichtere witte, rosé en rode wijnen die niet te uitgesproken zijn en voor een groot publiek geschikt. Als de groep nu echt groot is zoals bij een buurtfeest e.d. beperkt je dan in het aanbod, Dus 1 a 2 wit (een zoete en een droge), 1 rosé en 1 rood. 

Juist wanneer mensen alles doorelkaar gaan drinken, kan het verkeerd uitpakken. Niet iedereen kan daar tegen.

2. Als cadeau voor de (toekomstige) bruid en bruidegom of samenlevers:

Wil je het paar graag een origineel kado geven voor hun (voorgenomen) huwelijk of samenleefcontract? Niets is leuker en origineler dan een persoonlijkwijnkado op basis van hun karakter...! Maar je kunt natuurlijk ook voor een mooie bewaarwijn gaan, ook onvergetelijk. Of voor een mooie fles Champagne of andere mousserende wijn zoals Cava, Prosecco, Cremant of Spumante. Kijk eens bij ons aanbod!

Kom je er echt niet uit? Geef ze dan een mooie persoonlijk-wijn-kado-bon. Kunnen ze zelf een keuze maken in onze shop!